Pris, på et stykke malerarbejde

Prisen på et stykke malerarbejde kan være svært at prissætte på forhånd, hvilken forventninger har kunden til det pågældende stykke malerarbejde.

Der er mange ting der spiller ind når vi skal prissætte, hvad skal der laves, hvordan ser bunden ud, er der f.eks. løst tapet, hvilken farve skal der males med, hvor store mængder er der tale om osv.

Derfor vil vi ikke skrive på vores hjemmeside hvad priserne er, vi vil gerne se det pågældende stykke malerarbejde, og ud fra det give vores kunder et seriøs tilbud, så kan vores kunder sige, ja tak eller nej tak til tilbuddet.

Malerarbejdet bygger på tillid til malermesteren. Vi kan ikke vise hvordan det pågældende stykke malerarbejdet ser ud på forhånd, ”som hvis du går ud og køber et par bukser”. Men vores kunder kan her på hjemmesiden se noget af det malerarbejde vi tidligere har udført. Du kan kontakter os og vi giver råd, vejledning og pris på malerarbejdet.

Når vi har givet et skriftlig tilbud og derefter skriver fakturer, vil frakturen være på det beløb som er aftalt og givet i tilbuddet, med mindre andet er aftalt undervejs.

Malerarbejde bygger på tillid !!!
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.


Malermester Jørgen Bonde Nielsen | Rævebakkevej 18 | 3370 Melby

Kontakt | jbn@malermesterjbn.dk | Tlf (+45) 40 87 00 50